Κόκκινος… συναγερμός για Μπενζεμά!

Ανακύκλωση των… μεταγραφικών στόχων του καλοκαιριού κάνει η ομάδα της Λίβερπουλ, καθώς ο Μπρένταν Ρότζερς ετοιμάζει πρόταση «μαμούθ» για την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά, από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός υψηλού επιπέδου επιθετικού, ο οποίος, σε συνεργασία με τον Μάριο Μπαλοτέλι, θα καλύψουν τον αριθμό τερμάτων που σημείωσε πέρυσι ο Λουίς Σουάρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο τεχνικός των «κόκκινων» προσανατολίζεται σε μία προσφορά ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Βάσει των εκτιμήσεων του Μπρένταν Ρότζερς, η συγκεκριμένη πρόταση θα κάμψει τις αντιστάσεις των Μαδριλένων, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θα έχει αντίρρηση να μετακομίσει στην Premier League και στη Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωση του Μπενζεμά, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να «κτυπήσουν». Οι τελευταίες αναφορές από την Ισπανία, σύμφωνα με τις οποίες ο Γάλλος είναι δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του, έδωσαν το έναυσμα στους Άγγλους , προκειμένου να σχεδιάσουν την πρότασή τους και την τακτική προσέγγισης που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα