«Κτυπάει» Ζόσουε Πεσκέιρα από Πόρτο ο ΠΑΟΚ!

Τον επιτελικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά στο γήπεδο αναζητεί η ομάδα του ΠΑΟΚ και μία περίπτωση που φαίνεται να απασχολεί το μεταγραφικό επιτελείο, είναι εκείνη του Ζόσουε Πεσκέιρα της Πόρτο!

Ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια από τους «Δράκους», γεγονός αποτρεπτικό για τον ελληνικό σύλλογο, ο οποίος κινείται προς την κατεύθυνση του δανεισμού. Το συμβόλαιο του Πεσκέιρα εκπνέει το 2017 και στην περίπτωση που δεν περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, η παραχώρησή του στον ΠΑΟΚ θα ήταν μία πολύ καλή λύση για τη διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου.

Ωστόσο, Οι περυσινές επιδόσεις του Πεσκέιρα με τη φανέλα της Πόρτο δεν επιτρέπουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια βασικός και βοήθησε καθοριστικά στην πορεία της ομάδας του. Από πέρυσι, ο Πεσκέιρα χρίστηκε και διεθνής, γεγονός που αποδεικνύει την εξέλιξή του. Στον ΠΑΟΚ πάντως, είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν και αν οι απαιτήσεις της Πόρτο, για το δανεισμό του παίκτη, είναι λογικές, δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται με τον δικέφαλο στο στήθος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα