Κούγιας και Νύκταρης πήγαν και πάλι να πλακωθούν

Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία… Οι Έλληνες παράγοντες αποδεικνύουν γιατί αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει καθηλωμένο στον πάτο. Αλέξης Κούγιας και Ηρακλής Νύκταρης λίγο έλειψε ναι έρθουν και πάλι στα χέρια, ενώ αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μπροστά στους συνταξιδιώτες τους.

Οι δυο άντρες συναντήθηκαν ξανά στο αεροδρόμιο των Χανίων αυτή τη φορά και αν δεν υπήρχαν οι ψυχραιμότεροι, δεν θα είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα. Η κόντρα που ξέσπασε προ καιρού ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια (ιδιοκτήτη της ΑΕΛ) και τον Ηρακλή Νύκταρη (ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανίων), κάθε άλλο παρά έχει ξεχαστεί! Μετά το προ καιρού μεταξύ τους επεισόδιο στο «Ελ. Βενιζέλος», οι δυο άντρες συναντήθηκαν εκ νέου στο αεροδρόμιο των Χανίων αυτή τη φορά, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι Κούγιας και Νύκταρης έτυχε να βρίσκονται στην ίδια πτήση. Εντός του οχήματος που τους μετέφερε στο αεροσκάφος, οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και ο Νύκταρης κινήθηκε απειλητικά προς τον Κούγια. Με την παρέμβαση των υπόλοιπων επιβατών δεν προέκυψαν χειρότερες καταστάσεις, ενώ παρόντες στο επεισόδιο ήταν και ποδοσφαιριστές του Πλατανιά που αναχωρούσαν για το ματς με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα