Κοντά στον μικρό Σπύρο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η βοήθεια στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν δεν αποτελεί απλώς μία πράξη των γιορτινών αυτών ημερών, αλλά σύμφωνο διαβίωσης μίας σύγχρονης κοινωνίας, που διαθέτει το στοιχειώδες επίπεδο πολιτισμού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση. Αυτή τη φορά, ο σκοπός είναι ιερός, αφού απευθύνεται σε ένα αγγελάκι μόλις 4 μηνών, τον μικρό Σπύρο, ο οποίος πάσχει από όγκο στη σπονδυλική στήλη. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, καλούνται να προσφέρουν την ελάχιστη βοήθεια στον Σπύρο. Τα παιδιά είναι το μέλλον. Δίχως αυτά, δεν υπάρχει αύριο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικέφαλου του Βορρά»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, από τα εισιτήρια που αγοράζετε, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που έχουν ανάγκη ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.

Στο ματς εναντίον του Πανιωνίου (03/01, 19:30) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον μικρό Σπύρο από τις Σέρρες. Το μόλις τεσσάρων μηνών μωράκι πάσχει από όγκο στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να είναι παράλυτο από τη μέση και κάτω.

Ο ΠΑΟΚ στέκεται δίπλα σε εκείνον και την οικογένειά του και του εύχεται να ξεπεράσει γρήγορα κάθε κίνδυνο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα