Κολοβέτσιος: Έχουμε κατανοήσει τη φιλοσοφία του Πογιέτ

Για τη χημεία που έχει αρχίσει και δημιουργείται μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και του προπονητή της ομάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, μίλησε ο αμυντικός της Ένωσης, Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:
«Κόντρα στη Λάρισα ήταν μια σημαντική νίκη, καλή για την ψυχολογία μας. Πετύχαμε πολλά γκολ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με τον Λεβαδειακό. Δυστυχώς προερχόμαστε από μια ισοπαλία, αλλά θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να ρεφάρουμε.
Ο Λεβαδειακός είναι μια δυνατή και σφιχτή ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα μαχητικό σύνολο και πρέπει να προσέξουμε στο κομμάτι των αντεπιθέσεων. Αν καταφέρουμε να μειώσουμε τον αριθμό των αντεπιθέσεων πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην παίξουν 2-3 παίκτες μας καλά.

Θεωρώ πως έχουμε κατανοήσει τη φιλοσοφία του προπονητή. Έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα και αγωνιστική με την αγωνιστική φαινόμαστε καλύτεροι και ο προπονητής καταλαβαίνει και είναι ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει και βγάζουμε στο γήπεδο. Θεωρώ πως πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το κύπελλο εξαρτάται από μας και την εικόνα μας. Ο Λεβαδειακός είναι καλή ομάδα, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θεωρώ πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο, είναι ένας στόχος της ομάδας και μπορούμε να το κατακτήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα