Κοιτάζει Ιβάν Ομπράντοβιτς ο Ολυμπιακός

Έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας φαίνεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός μετά από προτροπή του Μπέζνικ Χάσι, τον 29χρονο Σέρβο διεθνή Ιβάν Ομπράντοβιτς.
Πρόκειται για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που γνωρίζει ο Κοσοβάρος προπονητής από τη θητεία του στο Βέλγιο. Η καριέρα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Διακρίθηκε στην Παρτίζαν Βελιγραδίου με αποτέλεσμα να πάρει σε ηλικία 21 έτους μετεγγραφή στην Primera Division και στη Σαραγόσα με 3,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Κάθε χρόνο έπαιρνε και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά ένας τραυματισμός τον άφησε μία ολόκληρη σεζόν εκτός δράσης. Τότε ήταν που πήγε ως ελεύθερος στη Μαλίν στο Βέλγιο κι έδειξε πάλι την αξία του, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει η Άντερλεχτ με 2,5 εκ. ευρώ! Ένας νέος τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε, όμως, πάλι πίσω με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μην εμφανίζει την δυναμική που είχε αναπτύξει μέχρι τα 25 του χρόνια! Το συμβόλαιό του λήγει το 2019 και εφόσον ο Χάσι διακρίνει πως Κούτρης και Ντε λα Μπέγια δεν τον καλύπτουν, ο Ολυμπιακός θα αντικαταστήσει τον Ισπανό με τον Σέρβο, εφόσον, φυσικά, η Άντερλεχτ δεν εγείρει υπερβολικές απαιτήσεις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα