Κλόζε: «Το Europa League είναι στόχος της Λάτσιο»

Την έξοδο στο Europa League έθεσε ως αντικειμενικό στόχο της Λάτσιο ο επιθετικός της ιταλικής ομάδας, η οποία κατέχει την 3η θέση στο καμπιονάτο.

Ο διεθνής Γερμανός μίλησε στο γερμανικό website «sport 1»:
«Ο δικός μας αντικειμενικός στόχος είναι το Europa League. Αυτό δεν σημαίνει πως αν έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι παραπάνω, ίσως τη 2η θέση, που δίνει το απευθείας εισιτήριο στο Champions League, δεν θα τι επιδιώξουμε.

Όπως και να έχει, δεν θα πρέπει να κάνουμε το λάθος να θεωρήσουμε ότι κάτι τέτοιο είναι εύκολο. Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε, είναι πολύπλοκος.

Έχω ένα συμβόλαιο με τη Λάτσιο και έναν όρο που μου το ανανεώνει αυτόματα. Είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό, διότι μπορώ να ολοκληρώσω τη σεζόν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα δούμε τι θα αποφασίσω. Πρόκειται για μία κρίσιμη απόφαση, για την οποία δεν έχω σκεφτεί πολύ. Θα μιλήσω με την οικογένειά μου, ώστε να καταλάβω ποιο είναι το καλύτερο για όλους μας. Μπορεί να αποσυρθώ, ή να αγωνιστώ για έναν χρόνο ακόμη στη Ρώμη. Τώρα σκέφτομαι πως θα τελειώσω την τρέχουσα περίοδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα