Κλήρωση κυπέλλου: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στα ημιτελικά

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι το μεγάλο ζευγάρι που βγήκε από την κλήρωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, την Παρασκευή (19/2).

Το άλλο ζευγάρι είναι το ΑΕΚ-Ατρόμητος. Τα ματς είναι διπλά και θα διεξαχθούν στις 2 και 3 Μαρτίου τα πρώτα ματς και στις 6 και 7 Απριλίου οι επαναληπτικοί. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 23 Απριλίου, στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Τα ζευγάρια ΑΕΚ-Ατρόμητος και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αναδείχτηκαν στην κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, οι νικητές των οποίων θα αναμετρηθούν στον τελικό της 23/4/2016 στο ΟΑΚΑ.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας κλήρωσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης συνεχάρη τις ομάδες που έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό γύρο της διοργάνωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τυπικά γηπεδούχος του τελικού αναδείχτηκε η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι προγραμματισμένοι για τις 2-3 Μαρτίου και 6-7 Απριλίου. Όπως επισημάνθηκε από τον κ. Γαβριηλίδη σε ό,τι αφορά τους αγώνες ρεβάνς η ημερομηνία διεξαγωγής τους ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σε περίπτωση πρόκρισης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους προημιτελικούς του Eurpa League, αφού συμπίπτει με ημερομηνία διοργάνωσης της UEFA».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα