Κατέρρευσαν μέσα σε ένα δίλεπτο οι Νέοι

Το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα έχασε στον ημιτελικό με 4-0 από τη Ρωσία

Κρίμα για την Εθνική ομάδα των Νέων του Γιάννη Γκούμα, αφού παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε, δέχθηκε δύο γκολ σε δύο λεπτά στην έναρξη του β’ μέρους στον ημιτελικό κόντρα στην ανώτερη Ρωσία και αποκλείστηκε τελικά με το βαρύ  4-0.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή που έφτασαν την Εθνική ομάδα Κ-19 μία ανάσα από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και στους φιλάθλους της πόλης της Λάρισας που ξεπέρασαν τις 10.000 στις εξέδρες του AEL FC Arena.

Τσερνόφ και Γκαζίλιν πέτυχαν τα δύο πρώτα γκολ στο 50’ και στο 52’ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Ο Σεϊντάεφ στο 65’ με πέναλτι έκανε το 3-0 και ο Τσερνόφ στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στο 68’ αποβλήθηκε ο Τσελεπίδης από τον Ούγγρο διαιτητή Μπόγκναρ.

ΡΩΣΙΑ: Μιτριούσκιν, Τσερνόβ, Κοτζανιγιάζοβ, Γιακούμπα, Μακάροβ, Γκουλίεβ, Μπαρίνοβ (71’ Τσερόφ), Γκολόβιν (58’ Μελκάτζε), Μπεζντενέζνικ (46’ Ζουέβ), Σεϊντάεβ, Γκαζίλιν,

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης (85’ Θεοδωράκης), Σάλιακας (62’ Ορφανίδης), Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Μαρκοπουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Κουλούρης (72’ Βασαΐτης), Βέργος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα