Κανονιά στην Άρσεναλ: Νοκ άουτ για τρεις μήνες ο Καθόρλα

Σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Σάντο Καθόρλα στην Άρσεναλ, καθώς ο Ισπανός μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών.

Ο διεθνής παίκτης τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τη Νόριτς και οι πρώτες πληροφορίες τον ήθελαν να χάνει σίγουρα την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα. Οι φόβοι όχι μόνο φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις του τραυματισμού του κάνουν λόγο για απουσία αρκετών μηνών από την αγωνιστική δράση καθώς μάλλον έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι.

Όπως όλα δείχνουν, νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα βρίσκεται και ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος «πέταξε» για τη Χιλή προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία με τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε επίσης στο ματς με τη Νόριτς. Η απουσία του υπολογίζεται στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Αντίθετα ο Λορέν Κοσιελνί φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και πιθανότατα θα βρίσκεται στη διάθεση του Βενγκέρ για το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» την ερχόμενη Τετάρτη, κάτι που ίσως συμβεί επίσης τόσο με τον Κίεραν Γκιμπς όσο και με τον Θίο Γουόλκοτ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα