Καμμένος: Οι εποχές των εθνικών υποχωρήσεων έληξαν μια κι έξω

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Δημήτρη Κρεμαστινού με αφορμή το περιστατικό με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και τον μη ανεφοδιασμό του στη Ρόδο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στην Τεχεράνη. Παράλληλα, o υπουργός Εθνικής Άμυνας  αναφέρθηκε στη συμφωνία με το ΝΑΤΟ για το Αιγαίο. 

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ανέφερε: «Η συμφωνία με το ΝΑΤΟ, σας ενημερώνω ότι έκλεισε στις 3 η ώρα το πρωί της Πέμπτης και τα πλοία του ΝΑΤΟ έρχονται στο Αιγαίο για να διασφαλίσουν ότι όποιος διασώζεται εντός των ελληνικών υδάτων θα πηγαίνει πίσω στην Τουρκία».

Απαντώντας και στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξη και αντιπροέδρου της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινού σχετικά την προσγείωση στρατιωτικών αεροπλάνων στη Ρόδο, θέμα που δημιουργήθηκε με την πτήση του πρωθυπουργικού αεροπλάνου στο Ιράν και τις τουρκικές αξιώσεις ότι ο ανεφοδιασμός του θα έπρεπε να γίνει στο Μπουντρούμ- ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος είπε πως «τέτοιες αξιώσεις δεν γίνονται αποδεκτές», «αντιδράσαμε άμεσα και διαμαρτυρηθήκατε στην Τουρκία» , «τα ελληνικά αεροσκάφη προσγειώνονταν, προσγειώνονται και θα προσγειώνονται στα ελληνικά νησιά» και «να μην αναπαράγεται το κλίμα που δημιουργεί η Χρυσή Αυγή…».

«Για να σας το δώσω να καταλάβετε πλέον μια κι έξω. Αυτή εδώ η κυβέρνηση θέματα εθνικής κυριαρχίας ούτε τα συζητά, ούτε υποχωρεί. Οι εποχές που κάποιοι στηρίζατε κυβερνήσεις που σας πρότειναν υπουργοί ν’ αφήσουμε τη σημαία στα Ίμια να την πάρει ο αέρας τελειώσανε. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει υπουργό τον Πάγκαλο, ούτε πρωθυπουργό τον Σημίτη. Οι εποχές των εθνικών υποχωρήσεων και της παραδόσεως του Οτσαλάν με στήριξη κοινοβουλευτική έληξαν μια κι έξω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα