Κίνημα κατά Βενγκέρ στο Λονδίνο!

Η ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League άνοιξαν τον «Ασκό του Αιόλου» στην ομάδα της Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα!

Ο Αλσατός τεχνικός δεν μπορεί να βρει μία ισορροπία για την ομάδα του και με την πάγια τακτική του να προσεγγίζει την κατάσταση μέσα από φιλοσοφικές ερμηνείες και θεωρίες, το μόνο που καταφέρνει να προκαλέσει, είναι τον εκνευρισμό των οπαδών και της διοίκησης. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, στο Λονδίνο έχει δημιουργηθεί ένα ολόκληρο κίνημα εναντίον του, το οποίο, μετά την ήττα από τους «κόκκινους διάβολους», εκφράστηκε με πολλούς τρόπους και ανοικτά.

Ήδη μεγάλος αριθμός οπαδών, έχει κατακλύσει με μηνύματά του τους «κανονιέρηδες» και απαιτεί μέτρα εδώ και τώρα, τα οποία φτάνουν μέχρι και στην απομάκρυνση του Γάλλου από τον πάγκο της ομάδας!

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, μετά το 1982! Τόσο οι οπαδοί, όσο και η διοίκηση, απαιτούν την αναστροφή του κλίματος. Εφόσον δεν μπορεί να την πετύχει ο Αρσέν Βενγκέρ, τότε δεν αποκλείεται να αναζητηθεί ο διάδοχός του, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μία απόφαση, που αν μη τι άλλο, δεν θα είναι εύκολη για τους Λονδρέζους, καθώς τυχόν αποχώρηση του Βενγκέρ, θα σημάνει αυτόματα το τέλος μίας εποχής και την απαρχή μίας νέας, με τις όποιες – απρόβλεπτες – συνέπειες περιλαμβάνει το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα