Κίνδυνος σωματικής κατάρρευσης για Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κάθε άλλο παρά ήσυχοι αισθάνονται οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την επιστροφή στην ενεργό δράση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει καταπονηθεί ιδιαίτερα από τραυματισμούς σε όλη τη διάρκεια της περυσινής σεζόν.

Ο Πορτογάλος άσος υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αύξησαν ακόμη περισσότερο τον προβληματισμό των Μαδριλένων. Οι μετρήσεις έδειξαν ότι ο οργανισμός του χρειάζεται οπωσδήποτε ξεκούραση, παρότι ο ίδιος δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεται, απαιτώντας να αγωνίζεται σε όλα τα ματς.

Προς το παρόν, ο Ρονάλντο ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, το οποίο όμως, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βελτιώσει την κατάσταση. Σίγουρα, όμως, δεν θα επιβαρύνει περαιτέρω τον οργανισμό του. Το πρόβλημα της τενοντίτιδας εξακολουθεί να υφίσταται, παρότι αντιμετωπίστηκαν οι επίπονες συνέπειες, ώστε ο 29άχρονος επιθετικός να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και τώρα να ξεκινήσει προετοιμασία με τη Ρεάλ.

Ωστόσο, ο κίνδυνος να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό είναι μεγάλος, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που ο παίκτης δεν είναι συνεργάσιμος και δεν συζητάει το ενδεχόμενο να μείνει για ένα διάστημα εκτός, ώστε να αποφορτιστούν οι μύες του από την ένταση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, οι γιατροί της Ρεάλ φοβούνται ακόμη και κατάρρευση του ποδοσφαιριστή, αν δεν καταφέρει να ξεκουράσει τον οργανισμό του και να ανακάμψει σωματικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα