Κάτι περισσότερο γνωρίζουν οι ξένοι μπουκμέικερς!

Σε κανένα άλλο πρωτάθλημα στον κόσμο, με εξαίρεση τη Serie b στην Ιταλία, δεν συναντά κανείς τόσο… εξόφθαλμες στοιχηματικές αποδόσεις. Αν μη τι άλλο, η Super (ο θεός να την κάνει…) League, κατέχει μία πρωτοπορία, τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την Κυριακή (10/5) διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν, θα γίνουμε και φέτος μάρτυρες εκπληκτικών καταστάσεων, οι οποίες όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στο πνεύμα κάθαρσης της εποχής, αλλά διασύρουν – σε ένα ακόμη επίπεδο – το ελληνικό ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Να το γράψουμε πιο απλά… «γελάει ο κόσμος» με το απίστευτο «τσίρκο» που στήνεται κάθε χρόνο στις τελευταίες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όλως τυχαίως, εμφανίζεται το μοναδικό φαινόμενο να κερδίζουν όλες οι ομάδες που έχουν ανάγκη από βαθμούς. Και μάλιστα, όσους ακριβώς βαθμούς χρειάζονται, καθώς στην Ελλάδα δεν… μασάμε από κριτικές και υποδείξεις, κάνοντας ό,τι… γουστάρουμε, όποτε… γουστάρουμε και όπως… γουστάρουμε, δίχως να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν.

Οι ξένοι μπουκμέικερς πάντως, έχουν τον δικό τους τρόπο να «περιγελάσουν» το ελληνικό… έπος του πρωταθλήματος. Μέχρι και την Πέμπτη, είχαν «κλειδωμένα» τα μισά παιχνίδια, προφανώς για να διαπιστώσουν που θα… κάτσει η μπίλια. Ακολούθως τα «έδωσαν» για πονταρίσματα, αλλά αναμένεται να τα «ξανακλειδώσουν» λίγες ώρες πριν την έναρξή τους!

Όσο για τις αποδόσεις; Γελάει ο κάθε πικραμένος! Θαυμάστε τι δίνει κάθε παιχνίδι και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την κατάσταση που επικρατεί, τη γνώμη που έχουν διαμορφώσει στο εξωτερικό για την ελληνική διοργάνωση και την αξιοπιστία που εκπέμπει η Λίγκα, επιτρέποντας τον ολοκληρωτικό διασυρμό του αθλήματος σε τούτη την ταλαιπωρημένη χώρα. Ιδού οι αποδόσεις που έδιναν οι ξένοι «μπουκ» στα ελληνικά παιχνίδια, το Σάββατο (9/5):

ΜΑΤΣ                                  1       Χ       2
Αστέρας Τρ. – Κέρκυρα 1.33 4.55 8.18
Εργοτέλης – Λεβαδειακός 7.42 4.60 1.35
Καλλονή – Ατρόμητος 3.02 1.93 4.07
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1.35 4.40 8.21
Παναιτωλικός – Βέροια 1.60 3.85 4.78
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1.86 1.98 21.02
Πανθρακικός – Ξάνθη 1.18 5.95 12.79
Πλατανιάς – Ολυμπιακός 5.11 1.99 2.53

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα