Κάτι ξέρει ο Πικέ και μιλά για έρωτες

Πάμε πίσω στις 2 Μαΐου του 2009, μέρα κατά την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισπανίας. Η Μπάρτσα είναι πρώτη με 82 βαθμούς και ακολουθεί η «Βασίλισσα» με 78, θέλει μόνο νίκη δηλαδή για να πλησιάσει στον πόντο και να βάλει «μπουρλότο» στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Λίγκας. Αποτέλεσμα: 2-6! Ένας θρίαμβος για την Μπαρτσελόνα που ουσιαστικά εκείνο το βράδυ κατέκτησε το πρωτάθλημα, αφού η διαφορά πήγε στους επτά…

Τέσσερις μέρες αργότερα, όμως, υπάρχει μία ακόμη πρόκληση για την Μπαρτσελόνα, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο Λονδίνο στη ρεβάνς του 0-0 και στο δρόμο για τον τελικό του Champions League. Αποτέλεσμα: 1-1 στις καθυστερήσεις με τον Ινιέστα, μία αξέχαστη πρόκριση για την Μπάρτσα του Γουαρδιόλα, δεύτερη βραδιά έκστασης για τους Καταλανούς μέσα σε ένα τετραήμερο.

Γιατί σας τα θυμίζουμε όλα αυτά; Πολύ απλά, επειδή εννέα μήνες αργότερα παρατηρήθηκε αύξηση γεννήσεων στα μαιευτήρια της Βαρκελώνης της τάξης του 45%! Κυκλοφορούν στη Βαρκελώνη πολλά επτάχρονα αυτή τη στιγμή προϊόν όχι μόνο έρωτα, αλλά και σεξουαλικής δραστηριότητας προερχόμενης από τη χαρά και την ηδονή που δημιούργησαν οι ποδοσφαιρικές αυτές επιτυχίες! Έχουν ονομαστεί, μάλιστα, τα παιδιά αυτά ως «γενιά Ινιέστα»!

Καθόλου τυχαία, λοιπόν, η πονηρή αναφορά του Ζεράρ Πικέ για τις γεννήσεις στη Βαρκελώνη σε εννέα μήνες μετά την ανατροπή-έπος της Μπάρτσα κόντρα στην Παρί. Κάτι θα ξέρει ο 30χρονος που κάλεσε το… Υπουργείο Υγείας να προσλάβει μαίες. Φαίνεται πως θα εμφανιστεί στην Καταλονία τις πρώτες μέρες του ερχόμενου Γενάρη η «γενιά Νεϊμάρ». Εδώ που τα λέμε, πώς να μικρύνει αυτή η ομάδα όταν καταφέρνει όχι μόνο να μαθαίνει μπάλα τους πιτσιρικάδες στο κορυφαίο αθλητικό κέντρο του κόσμου, τη Μασία, αλλά να τους… γεννά κιόλας!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα