«Κάρφωσε» τους Ταύρους!

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο NBA πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούμπο, βάζοντας μέσα στα καλάθια τους Chicago Bulls. Η ομάδα του νίκησε μέσα στο Μιλγουόκι με 106-101 με εκείνον κορυφαίο και πρωταγωνιστή.

Έκανε το καλύτερό του παιχνίδι εδώ και εβδομάδες και βοήθησε τους Bucks να πετύχουν μία νίκη που μπορεί να τους δώσει και ώθηση να ανεβάσουν στροφές, μήπως και πετύχουν το περσινό κατόρθωμα με την είσοδο στα Play Off. Ο Γιάννης ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων του (29), ενώ κατέβασε δέκα ριμπάουντ και σέρβιρε πέντε ασίστ, δίχως να υποπέσει σε λάθος!

Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό και να ανεβάσει τα ήδη βελτιωμένα σε σχέση με πέρσι ρεκόρ του. Σε επίπεδο στατιστικών είναι μάλλον ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της ομάδας, μετά τον Γκρεγκ Μονρό, ενώ με παραμένει ένας από τους κορυφαίους νέους σε πρωταθλήματα, αφού τα επιτεύγματά του για 21χρονο παραμένουν εκπληκτικά!

Αν συνεχίσει έτσι θα γίνει All Star και το θέμα είναι το πότε! Κάθε δεύτερο ή τρίτο αγώνα μπαίνει στο Top-10 των φάσεων του ΝΒΑ (αυτή τη φορά ήταν στο νούμερο 2) και πλέον δεν θεωρείται ένας ταλαντούχος ρούκι, αλλά μία βασική μονάδα ομάδας που διεκδικεί είσοδο στα Play Off…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα