Ικανοποίηση για το +5, εκνευρισμός για… Βέροια

Όταν ο ΠΑΟΚ έφευγε με το μεγάλο διπλό από το «Γ. Καραϊσκάκης» υπήρξε η μεγαλύτερη ανησυχία των τελευταίων ετών στον Ολυμπιακό, ότι τη φετινή σεζόν το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Ωστόσο, μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί εντός γηπέδων τους τελευταίους, έδωσαν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό όχι μόνο να ξεπεράσουν τον «Δικέφαλο» στη βαθμολογία, αλλά να δημιουργήσουν και μια σημαντική διαφορά της τάξης των 5 βαθμών σε χρόνο ρεκόρ, μετά τη χθεσινή νίκη κόντρα στη Βέροια.

Μπορεί το επόμενο ματς να είναι αυτό κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα. Στη Θεσσαλονίκη τους δίνεται η δυνατότητα να διατηρήσουν τη διαφορά ή και να την αυξήσουν και μάλιστα σε περιβάλλον που δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί έως και εχθρικό.

Ωστόσο, επειδή εκ των πραγμάτων το ματς που ακολουθεί είναι κόντρα στον Ατρόμητο που πάντα του προκαλεί προβλήματα, το βάρος αρχίζει σιγά-σιγά να πέφτει εκεί, ώστε σίγουρα στην Τούμπα να υπάρχει η διαφορά του +5.

Τέλος, επειδή μετά τη νίκη κόντρα στη Βέροια ξέσπασε νέα θύελλα αντιδράσεων για τη διαιτησία, από τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι δίκαια δόθηκαν δύο κόκκινες κάρτες στους γηπεδούχους, αλλά υπάρχουν και παράπονα για το πολύ σκληρό –όπως λένε- παιχνίδι των αντιπάλων τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα