«Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Απολύτως στο κλίμα του ελληνικού ντέρμπι των «αιωνίων» βρίσκεται ο «Killer» των αντίπαλων εστιών, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δηλώνει ανυπόμονος να δώσει χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Στο «τριφύλλι» στηρίζουν πολλά πάνω του και… δεν το κρύβουν. Ο ίδιος είναι συνηθισμένος στις υψηλές απαιτήσεις και παρά την «αφλογιστία» των τελευταίων αγώνων, παρουσιάζεται έτοιμος από κάθε άποψη να σπάσει την γκίνια του και να αναλάβει εκ νέου τον ρόλο του ηγέτη. Ο Σουηδός μίλησε στην κάμερα της NOVA για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερο και υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή είναι πρωτοπόροι και εμείς στη δεύτερη θέση. Είναι πραγματικά ιδιαίτερο και σημαντικό παιχνίδι και για τις online casino dgfev δύο ομάδες. Ασφαλώς και είναι ένα ματς για το οποίο ανυπομονείς, όμως σε αυτούς τους αγώνες είναι πάντα όμορφο να αγωνίζεσαι. Και αυτό γιατί έχουν επιπλέον πίεση και σημασία, ενώ πλησιάζει το τέλος της σεζόν. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας και ανυπομονώ πάρα πολύ για το παιχνίδι.

Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και για τον κόσμο. Κάθε ματς είναι σημαντικό και πάντα πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, όμως φυσικά θα σημαίνει πολλά για τους οπαδούς μας αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Μας δίνουν έξτρα κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα