«Θα είναι δύσκολα και για τους δύο»

Κάθε άλλο παρά σίγουρος για την πρόκριση δήλωσε το μεγάλο αστέρι της Μπάγερν Μονάχου, Αριέν Ρομπέν, ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τη φάση των «8» του Champions League.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν ασπάζεται την εκτίμηση των περισσοτέρων, ότι η ομάδα του είναι το φαβορί και πως θα περάσει εύκολα το εμπόδιο των «μπέμπηδων». Τουναντίον, πιστεύει πως πρέπει να αγωνιστεί στο μέγιστο επίπεδο και να δώσει μεγάλη μάχη για να περάσει στην επόμενη φάση…

«Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό, η καλή φόρμα δεν μετράει. Στον προηγούμενο γύρο, η Μάντσεστερ ανέτρεψε το 2-0 του Ολυμπιακού. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Στα ΜΜΕ και στον κόσμο, λέγεται πως η Μάντσεστερ δεν είναι σε καλή κατάσταση, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους «8» της διοργάνωσης. Εγώ δεν πιστεύω πως βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Θα είναι πολύ δύσκολα και για τους δύο. Πρέπει να προσπαθήσουμε από το πρώτο λεπτό και να πιάσουμε την καλύτερη απόδοσή μας. Πρέπει να προσέξουμε, αλλιώς θα χάσουμε».

Ο Ρομπέν μίλησε και για τον τραυματισμό του συμπατριώτη του, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, αποκαλύπτοντας τη συνομιλία που είχαν: «Μίλησα με τον Ρόμπιν λίγο μετά την κλήρωση και όχι γιατί τραυματίστηκε. Είναι άσχημο που δεν θα μπορεί να παίξει. Το ίδιο ισχύει και για τον δικό μας, τον Τιάγκο, που τραυματίστηκε επίσης. Στο τέλος της χρονιάς, όλοι θέλουν να είναι καλά και να παίζουν στα σημαντικά παιχνίδια. Φυσικά και ο Φαν Πέρσι έχει μεγάλη ποιότητα, όμως η Μάντσεστερ έχει παίκτες όπως ο Ρούνεϊ, ο Νάνι και ο Βαλένσια, που κάνουν τη διαφορά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα