Θα αναβαθμιστεί στην Κωνσταντινούπολη!

Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να έκανε φέτος την υπέρβαση με την πρόκρισή της στο Final-4 της Euroleague, αλλά για τους Τούρκους ιδιοκτήτες του συλλόγου αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η ομάδα έχει μόνο ένα στόχο, την κατάκτηση της κορυφής, την κούπα που θα απογειώσει τους φίλους της ομάδας που δεν αντέχουν να βλέπουν τη μισή Γαλατά να είναι η μόνη τούρκικη ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο (έστω και στο ποδόσφαιρο).

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λοιπόν, είναι ο εν λευκώ χειριστής του ρόστερ, ο άνθρωπος πάνω στον οποίο ποντάρει η διοίκηση και από τη στιγμή που ζήτησε τον Κώστα Σλούκα, δύσκολα θα του χαλάσει το χατίρι. Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως αυτός θα είναι ο επόμενος προορισμός του Έλληνα γκαρντ, αφού τις προτάσεις του Παναθηναϊκού τις θεωρεί «αστείες», ενώ στον Ολυμπιακό ζητά επιτακτική αναβαθμισμένο αγωνιστικό ρόλο, κάτι που καμία σοβαρή διοίκηση δεν μπορεί να του εγγυηθεί. Μάλλον αποτελούν προφάσεις του Σλούκα για να δικαιολογήσει μία συμφωνία που ενδεχομένως να έχει δρομολογηθεί εδώ και καιρό.

Βέβαια, εκκρεμεί μία ακόμη πρόταση από την πλευρά των Αγγελοπουλέων, αν και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τα αδέρφια να είναι εκνευρισμένα με τη στάση του Σλούκα. Επειδή, όμως, στον αθλητισμό δεν μπορείς να ενεργείς συναισθηματικά, δεν αποκλείεται έστω και την ύστατη ώρα να επανέλθουν με μία βελτιωμένη πρόταση. Πάντως, δύσκολα θα υπερβούν τις 750.000 ευρώ το χρόνο (για διετές ή τριετές συμβόλαιο).

Ο πιο πιθανός προορισμός του Σλούκα είναι η Φενέρ και σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να έχει κλείσει η υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα