Θέτει εαυτόν εκτός Εθνικής ο Σαμίρ Νασρί

Την απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά στην Εθνική Γαλλίας, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το Μουντιάλ, ανακοίνωσε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Σαμίρ Νασρί.

Ο Νασρί, φανερά ενοχλημένος από την απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάμπ να τον αφήσει εκτός των «τρικολόρ», ξεκαθάρισε τη θέση του με τον πλέον απόλυτο τρόπο. Η απόφασή του να αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο, σε ηλικία μόλις 27 ετών, έχει ήδη προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε:

«Το πήρα απόφαση. Το πήρα λίγο κατάκαρδα στην αρχή, αλλά δεν είναι κάτι που μπορείς να το εκφράσεις εύκολα και δημοσίως. Δεν έχω κερδίσει κάποιον τίτλο με την Εθνική ομάδα, οπότε ήταν πιο εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση. Όταν παίζεις σε ένα μεγάλο κλαμπ και δίνεις πολλά παιχνίδια κάθε χρόνο, είναι ακόμη εύκολο να το αποφασίσεις. Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Μουντιάλ είναι πολύ κουρασμένοι. Εγώ θα είμαι φρέσκος. Η κριτική που δέχθηκα από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν επηρέασε εμένα, αλλά επηρέασε την οικογένειά μου. Ζουν στη Γαλλία και διαβάζουν τον Τύπο. Εγώ ζω στην Αγγλία, είμαι εντάξει σε όλα μου και έχω συνηθίσει στην κριτική. Για τους γονείς μου, όμως, είναι πολύ σκληρό. Θέλω να τους κάνω ευτυχισμένους και η Εθνική ομάδα δεν με κάνει εμένα ευτυχισμένο».

Ο Σαμίρ Νασρί έχει γεννηθεί στη Μασσαλία από γονείς μετανάστες. Αγωνιζόταν στην Εθνική Γαλλίας από το 2007 και αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα