«Θέλω να παίξω στο Champions League»

Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί, έστω και για μία φορά, σε έναν κορυφαίο θεσμό, όπως το Champions League. Ο Μοχάμεντ Μπεν δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, ο οποίος παρακολουθείται στενά από τον Ολυμπιακό, απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων στο επίσημο site της Σούπερ Λιγκ, λέγοντας πως έχει βάλει στόχο να αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων στην Ευρώπη. Τόνισε δε, πως έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μακεδονίας μέχρι το καλοκαίρι του 2015, αλλά αν έρθει κάποια πρόταση, θα τη συζητήσει…

«Είναι πολύ πιθανό να παραμείνει η Βέροια στην κατηγορία. Είμαστε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχω συμβόλαιο με τη Βέροια μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Το μυαλό μου είναι στη Βέροια και στην επίτευξη τον στόχων της. Εάν το καλοκαίρι έρθει κάποια πρόταση για μένα από κάποια άλλη ομάδα τότε θα δούμε. Το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι διαφορετικό από το γαλλικό. Στη Γαλλία οι ομάδες επικεντρώνονται στην τακτική και στην άμυνα, ενώ στην Ελλάδα οι ομάδες παίζουν πιο ελεύθερα και μόνο 2-3 έχουν διαφορά από τις υπόλοιπες. Θα ήθελα να παίξω στο Champions League. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και με τη βοήθεια του Αλλάχ ελπίζω να τα καταφέρω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα