Θέλει τον Πορτογάλο του ο ΠΑΟΚ!

Έναν γνώριμο των ελληνικών –αλλά κυρίως ευρωπαϊκών–  γηπέδων θέλει να φέρει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, στην Τούμπα, τον 44χρονο Πάουλο Σόουζα.

Ο Πορτογάλος προπονητής που ως παίκτης του ΠΑΟ αγωνίστηκε στην Ελλάδα τη σεζόν 2000-2001, ανήκει αυτή τη στιγμή στη Βασιλεία και το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2017, αλλά ο Αγγελίδης τον έχει πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από τη συνεργασία τους στη Μακάμπι Τελ-Αβίβ πριν από δύο χρόνια, όταν ο τωρινός πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν διοικητικός συνεργάτης των Ισραηλινών και ο Σόουζα ο προπονητής που την οδήγησε στο πρωτάθλημα!

Αυτή η γνωριμία έκανε τον Αγγελίδη να στραφεί προς αυτή τη λύση, ενώ και ο Σόουζα δείχνει να ικανοποιείται από την προοπτική συνεργασίας. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να σπάσει ένα καλό συμβόλαιο που έχει με τη Βασιλεία, εκτός αν οι Ελβετοί αποφασίσουν πως δεν θέλουν να συνεχίσουν με τον Πορτογάλο.

Ο Σόουζα είναι προπονητής σε επαγγελματικές ομάδες από το 2008 όταν ανέλαβε την ΚΠΡ (και εκδιώχθηκε μέσα σε πέντε μήνες λόγω παράβασης εσωτερικού κανονισμού), ενώ με εξαίρεση την ουγγρική Βιντεόντον, δεν έχει στεριώσει σε κάποια ομάδα περισσότερο από ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα