Θέλει να δουλέψει σε… εθνική ο Μαρσέλο Λίπι!

Ενδεχομένως να ακουστεί το όνομά του και για την Ελλάδα τις επόμενες μέρες! Ο λόγος για τον Μαρσέλο Λίπι, τον διάσημο Ιταλό προπονητή, ο οποίος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να ξαναδουλέψει σε κλαμπ, παρά μόνο σε κάποια εθνική ομάδα, κατά προτίμηση ευρωπαϊκή!

Ο Μαρσέλο Λίπι έκανε δηλώσει στην «Gazzetta dello Sport», απευθύνοντας, ουσιαστικά, κάλεσμα στους όποιους ενδιαφερόμενους. Αναλυτικά όσα είπε στην ιταλική εφημερίδα:

«Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τις διακοπές μου μετά από το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα με την Γκουανζού. Έπειτα θα επιστρέψω ως τεχνικός διευθυντής για άλλα τρία χρόνια ενώ ο Καναβάρο θα βρίσκεται στον πάγκο.

Εγώ είχα προτείνει εκείνον ή τον Φεράρα, αλλά ήθελαν από πέρυσι τον Καναβάρο ως διευθυντή. Ο Φάμπιο είναι ικανός και θα βρει μία δομή που λειτουργεί στο μάξιμουμ, έτσι εγώ θα μπορώ κάθε τόσο να επιστρέφω σπίτι μου στην Ιταλία.

Ξέρω πως όταν αφήσω την Κίνα μετά από μερικούς μήνες θα έχω ξανά διάθεση για το ποδόσφαιρο. Αλλά θα αποδεχόμουν μόνο τον πάγκο μίας εθνικής ομάδας, που θα προτιμούσα να ήταν από την Ευρώπη. Και αυτό γιατί έχω συμμετάσχει σε πολλές διοργανώσεις, αλλά ποτέ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα