Θέλει να… γεράσει στη Ρεάλ ο Ράμος!

Να μείνει για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης και να… γεράσει με τη φανέλα της «βασίλισσας» θέλει ο παίκτης – κλειδί για την κατάκτηση του φετινού Champions League, Σέρχιο Ράμος, όπως δήλωσε στα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο αμυντικός των Μαδριλένων, που σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης επί της Ατλέτικο, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του τελικού, έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως έχει σαν στόχο ζωής να μείνει για πάντα στη Ρεάλ και να αποσυρθεί, όταν έρθει η ώρα, φορώντας τη φανέλα της…

«Νιώθω ευλογημένος που είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο. Ελπίζω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια και να αποσυρθώ με αυτή τη φανέλα. Από την πρώτη μου μέρα εδώ, παρατήρησα την ιδιαίτερη σχέση που είχα αναπτύξει με τους οπαδούς της ομάδας και αισθάνομαι ευτυχής γι’ αυτό. Η κατάκτηση του Champions League ήταν ένα όνειρο που εκπληρώθηκε».

Ο Σέρχιο Ράμος είναι 28 ετών και έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σεβίλλης και το 2003 προωθήθηκε στη Β’ ομάδα. Τ0 2004 έγινε βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας και το 2005 πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ. Από τότε έχει αγωνιστεί σε 287 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της «βασίλισσας» και έχει σημειώσει 36 τέρματα. Είναι διεθνής 115 φορές με την Ισπανία και έχει πετύχει 9 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα