“Η χώρα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση”

Στα όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έγινε στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών, για τη διαφθορά και τη δικαιοσύνη αναφέρθηκε, μιλώντας στον realfm 97,8 ο Νίκος Δένδιας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. απαντώντας στο ερώτημα τι θετικό προέκυψε από τη συζήτηση στο κοινοβούλιο είπε: «Θεωρώ ότι η χθεσινή συζήτηση καταρχήν, όσον αφορά τη διαφημισθείσα τοποθέτηση του πρωθυπουργού που υποτίθεται ότι θα είχε αποκαλύψεις κ.λπ. ήταν άκρως απογοητευτική. Οπως επίσης θεωρώ, με εξαίρεση σε μεγάλο βαθμό την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος με σοβαρότητα τοποθετήθηκε επί του συνόλου του πολιτικού προβλήματος της χώρας και όχι μόνο επί της συζήτησης, δεν προσέφερε πολλά η χθεσινή κουβέντα στην ελληνική κοινωνία».

Και σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ: «Νομίζω ότι εγώ αυτό το οποίο κρατώ είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης ορθά στο τέλος της ομιλίας του κατέληξε στο ζητούμενο. Ποιο είναι το ζητούμενο; Η χώρα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση και εφόσον η κυβέρνηση αυτή δεν θέλει να διευκολύνει στην ανάγκη πρέπει να πάμε σε εκλογές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα