Η τραγωδία ολοκληρώνεται στην Τρίπολη

Οι ίδιοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ το παραδέχονται. Ότι η φετινή χρονιά ήταν καταστροφική και για πολλούς καταθλιπτική. Και πως μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο; Αφού μιλάμε ότι ο ΠΑΟΚ στην αρχή ήταν ομαδάρα…

Ήταν ή δεν ήταν; Πάλι την απάντηση την έδωσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Παρά το καλό ξεκίνημα, κάτι δεν τους άρεσε, δεν τους κάλυπτε μέσα στο γήπεδο η παρουσία της ομάδας. Ένιωθαν ότι λείπει η ψυχή, ότι τα αποτελέσματα έρχονταν λόγω κακής απόδοσης των αντιπάλων. Κι όταν ήρθαν τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα, η Τούμπα άδειασε για τα καλά, νιώθοντας απέχθεια γι’ αυτά που έβλεπε.

Αυτή η σεζόν που πήρε την κατιούσα τερματίζει το βράδυ της Κυριακής στην Τρίπολη. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να μπαίνει άψυχος σε αυτόν τον αγώνα, ο Αστέρας είναι κουρασμένος, αλλά τουλάχιστον συσπειρωμένος, παίζει στην έδρα του και βολεύεται και με ισοπαλία. Θα είναι τρελό σενάριο η νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά μπάλα είναι και γυρίζει. Και μετά το σφύριγμα της λήξης, μπαίνει στο τροχιά η οικονομική και αγωνιστική αναγέννηση του ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης έδωσε τα κλειδιά στον Άρνεσεν ο ποίος θα πρέπει να αποδείξει στο φίλαθλο κόσμο ότι μπορεί να βγάλει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα