Η Σίτι γλυκοκοιτάζει τον Εντέν Χαζάρντ

Τι γίνεται όταν ένας αποδεδειγμένα παικταράς δεν μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα; Συνήθως αλλάζει περιβάλλον για να βρει και πάλι το καλό του πρόσωπο.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αυτή η γενικολογία να ταιριάξει γάντι στην περίπτωση του Εντέν Χαζάρντ. Ο Βέλγος άσος της Τσέλσι είναι εγκλωβισμένος στη φετινή μετριότητα των «μπλε», ενώ κανείς δεν ξεχνά την περσινή καταπληκτική του χρονιά (κορυφαίος παίκτης της Premier League και της λονδρέζικης ομάδας), αλλά και τις προηγούμενες τόσο στους «μπλε», όσο και στη Λιλ.

Ακόμη κι αν πριν το Γενάρη έχει αποχωρήσει ο Μουρίνιο, αυτό δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του Βέλγου μέσου, καθώς οι προτάσεις θα είναι πολλές. Η ομάδα, μάλιστα, που δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Στο συγκεκριμένο σύλλογο παίζουν δύο Βέλγοι συμπαίκτες του Χαζάρντ, ο Ντε Μπρούινε και φυσικά ο αρχηγός της Εθνικής Βελγίου και της Σίτι, ο Βιντσέντ Κομπανί, που σημαίνει ότι ο Εντέν θα έχει προσαρμοστεί πριν καν μπει στα αποδυτήρια.

Μένει να δούμε τι απαιτήσεις θα έχει η Τσέλσι μέχρι τότε, αν θα έχει φύγει ο Μουρίνιο κι αν ο νέος προπονητής της Τσέλσι απαιτήσει την παραμονή του 24χρονου στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα