“Η Πάτρα μπορεί να γίνει τεχνολογική πρωτεύουσα της Ελλάδας”

“Η Πάτρα μπορεί να γίνει τεχνολογική πρωτεύουσα της Ελλάδας” τόνισε κατά την επίσκεψή του στην πόλη της Αχαϊας ο Νίκος Παππάς

Πρώτος σταθμός του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ήταν το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του επιστημονικού φορέα, Βασίλη Αναστασόπουλο για τη λειτουργία του Πάρκου και τις εταιρίες που είναι εγκατεστημένες σε αυτό.

Ακολούθως, το κυβερνητικό στέλεχος ξεναγήθηκε στους χώρους του πάρκου, επισκέφθηκε εταιρίες και είδε από κοντά, το πως λειτουργούν.

Σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια ο Ν. Παππάς ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος, διότι βλέπω ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες».

Η περιοχή, πρόσθεσε, «έχει τη δυνατότητα με την ολοκλήρωση των έργων υποδομής, και με τη στήριξη και τον προσανατολισμό της πολιτείας στην ανάπτυξη, αλλά και την υποστήριξη των δραστηριοτήτων, οι οποίες έχουν ήδη τα πατήματά τους στην περιοχή, να κατοχυρώσει τον τίτλο της τεχνολογικής πρωτεύουσας της Ελλάδας».

Στη συνέχεια ο υπουργός επισκέφθηκε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, καθηγητή Βασίλη Καρδάση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα