«Η Ν.Δ. δεν είναι συνομιλητής φασιστοειδών»

Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από τις υποκλαπείσες συνομιλίες του Ηλία Κασιδιάρη με τον πρώην Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο.

«Η Ν.Δ. δεν είναι συνομιλητής με την Χρυσή Αυγή. Η Ν.Δ. είναι η φιλελεύθερη, κεντροδεξιά παράταξη, με σημαντική ιστορία, που ουδέποτε παρεσύρθη από ακροδεξιές λογικές και δεν αποτέλεσε συνομιλητή φασιστοειδών» τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής Επικρατείας της γαλάζιας παράταξης.

Επιπλέον, η πρώην υπουργός τάχθηκε υπέρ ενός ψηφοδελτίου που θα εκφράζει την σύγχρονη κεντροδεξιά και ξεκαθάρισε, ότι η ίδια δεν θα είναι υποψήφια για την Ευρωβουλή. Ερωτηθείσα σχετικά, η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός θα αντέξει μετά τις ευρωεκλογές.

“Η φορολογία οδηγεί το μεγαλύτερο κομμάτι του αστικού κόσμου στην απόγνωση”

Στο ζήτημα της αυξημένης φορολογίας στην Ελλάδα επανήλθε εκ νέου η βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη. «Η φορολογία στην Ελλάδα, αυτήν την στιγμή, οδηγεί το μεγαλύτερο κομμάτι του αστικού κόσμου στην απόγνωση», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στον ΒΗΜΑ FM.

“Περιμένω αποφάσεις που θα τονώσουν την μικρή επιχειρηματικότητα”

Τέλος, η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε, επίσης, στην επικείμενη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα, επισημαίνοντας πώς περιμένει «από την επίσκεψη της κ. Μέρκελ, ορισμένες αποφάσεις που θα τονώσουν την μικρή επιχειρηματικότητα». «Η ανεργία, που είναι η μεγαλύτερη μάστιγα σήμερα, θα αντιμετωπιστεί με την μικρή επιχειρηματικότητα», υπογράμμισε, μεταξύ άλλω

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα