Η μεγαλύτερη νίκη γοήτρου στην ιστορία του ΠΑΟΚ!

Θρίαμβος χωρίς αντίκρισμα! Ο ΠΑΟΚ νίκησε μέσα στο Ντόρτμουντ την Μπορούσια με 0-1 και χάρισε στους φίλους του μία περήφανη νίκη γοήτρου, αλλά δυστυχώς χωρίς κέρδος, αφού το τρίποντο αυτό δεν του έφτανε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Μπορεί η Μπορούσια να είχε 15 ευκαιρίες και ο ΠΑΟΚ μόνο μία τελική, αλλά αυτή ήταν αρκετή. Ο Μυστακίδης στο 33’ πάσαρε υπέροχα στο Μακ και αυτός από πλάγια θέση πέτυχε το ιστορικό γκολ για την ελληνική ομάδα, ποθ αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με επτά Έλληνες παίκτες!

Ο Γλύκος έκανε το ματς της ζωής του, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι δικαίως θεωρείται μαζί με τον Καρνέζη ο κορυφαίος Έλληνας πορτιέρο. Σύμμαχός του και τα δοκάρια, αφού οι γηπεδούχοι τα σημάδεψαν τρεις φορές με τον Καγκάουα (10’), Ρόις (42’) και Ομπαμεγιάνγκ (76’), ενώ τελείωσε το ματς κουτσαίνοντας!

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Παρκ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Χούμελς, Στένζελ, Μπέντερ (46’ Βιγκλ), Γιανουζάι, Ρόις (46’ Μιχιταριάν), Καγκάουα (66’ Ομπαμεγιάνγκ), Ράμος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης (77’ Ροντρίγκεζ), Μακ (66’ Λέοβατς), Μπερμπάτοφ (71’ Σάμπο).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα