Η… λάθος εκτίμηση θέτει σε κίνδυνο τον Παναθηναϊκό!

Με μία απολογητική δήλωση θέλησε να ζητήσει συγγνώμη ο Γιάννης Αλαφούζος, για τα σοβαρότατα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέλαβε την ευθύνη της απόφασής του να επιτρέψει την έλευση 300 οπαδών του ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αναγνωρίζοντας πως έκανε λάθος εκτίμηση της κατάστασης. Η… λάθος εκτίμηση του «πράσινου» παράγοντα, θέτει σε άμεσο κίνδυνο την επίτευξη του στόχου της 2ης θέσης, αλλά και τους στόχους της επόμενης περιόδου, καθώς ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του για τα play off και με αφαίρεση βαθμών για την επόμενη περίοδο!

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία κομβική περίοδο για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα ανταποκρίνεται αγωνιστικά και επιχειρεί να αξιοποιήσει την καλή πορεία, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά της και να καλύψει τρέχοντα έξοδα και παλαιότερες οφειλές. Πριν λίγες μέρες, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επισημάνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό. Με τη… λάθος εκτίμησή του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενδεχομένως να στερήσει από το ταμείο της ομάδας τις εισπράξεις από δύο αγώνες για τα play off, προκαλεί πρόβλημα σε όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, αλλά δεν θέλουν να κινδυνεύει η ζωή τους και αν η τιμωρία έχει και αγωνιστικές συνέπειες, θα στερήσει από την ομάδα τα πιθανά έσοδα τουλάχιστον από τους προκριματικούς για το Champions League. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να επιτρέψει την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αποδείχθηκε επιζήμια για την ίδια την ομάδα του και για το λόγο αυτό αισθάνθηκε ο ίδιος την ανάγκη να απολογηθεί μέσω της δήλωσής του.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς, τη τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η εκτίμησή μου για το επόμενο βήμα, που οφείλουμε να κάνουμε όλοι μαζί, αποδείχτηκε υπεραισιόδοξη. Η καλή και σωστή πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού, να προσκληθούν στο γήπεδό του οπαδοί των αντιπάλων, στο χθεσινό παιχνίδι, δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Είναι προφανές πως δεν θα επανέλθω μέχρις ότου βεβαιωθούμε ότι οι συνθήκες συνύπαρξης στη μεγάλη γιορτή, που είναι το ποδόσφαιρο, έχουν οριστικά βελτιωθεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα