Η Κρίσταλ Πάλας κατηγορείται για… κατασκοπεία!

Καταγγελία στην αγγλική λίγκα έκανε η ομάδα της Κάρντιφ κατά της Κρίσταλ Πάλας, υποστηρίζοντας πως διέρρευσαν πληροφορίες για την ενδεκάδα και τα αγωνιστικά της πλάνα, ένα 24άωρο πριν τη διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα!

Μπορεί στην Ελλάδα να τα ακούμε λίγο… περίεργα όλα αυτά, όμως για τους Ευρωπαίους η διαρροή της τακτικής και του βασικού σχήματος που θα χρησιμοποιήσει ο εκάστοτε κόουτς, αποτελούν… θανάσιμα αμαρτήματα! Λογικό ακούγεται, αν το σκεφτεί κανείς με αμιγώς ποδοσφαιρικά δεδομένα, καθώς τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στο γήπεδο και αν ο αντίπαλος γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα αγωνιστεί μία ομάδα, μπορεί να προγραμματίσει εκ του ασφαλούς την αντιμετώπισή της.

Η Κάρντιφ προχώρησε στην καταγγελία και ζήτησε από τη λίγκα να διερευνήσει το θέμα, κατηγορώντας την Κρίσταλ Πάλας ότι νίκησε με ανήθικο τρόπο. Να θυμίσουμε ότι η Κάρντιφ γνώρισε οδυνηρή ήττα, με 3-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι και βούλιαξε ακόμη πιο χαμηλά στη βαθμολογία, αντιμετωπίζοντας, πλέον, το χάσμα του υποβιβασμού από την Premier League.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αγγλική Ομοσπονδία, η Κάρντιφ προχώρησε ήδη στην απομάκρυνση ενός μέλους του τεχνικού της τιμ και στην τιμωρία ενός ακόμα, με την κατηγορία ότι εκείνοι ευθύνονται για τη διαρροή της τακτικής και της ενδεκάδας στην Κρίσταλ Πάλας!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα