Η επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΠΑΟ

Δύσκολα τα πράγματα για το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, όχι τόσο επειδή χάθηκε ένα πρωτάθλημα, μόλις το τρίτο τα τελευταία 18 χρόνια, αλλά επειδή για πρώτη φορά δείχνει τόσο «ρηχός» σε ρόστερ και στον πάγκο, τουλάχιστον σε σχέση με τον Ολυμπιακό και 5-6 ευρωπαϊκές δυνάμεις!

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης δυναμώνουν και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει έναν προγραμματισμό που κάθε καλοκαίρι -χωρίς τη σιγουριά του Ομπράντοβιτς- δείχνει όλο και πιο επίπονος.

Η κίνηση για απόκτηση του Σλούκα δείχνει αντανακλαστικά, αλλά σίγουρα το πρώτο μέλημα της ΚΑΕ θα πρέπει να είναι ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Φώτης Κατσικάρης, ο Σάσα Ντανίλοβιτς είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί για τον πάγκο του «τριφυλλιού», ενώ σίγουρα αναζητούνται κι άλλες λύσεις. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΠΑΟ θα πρέπει να αρχίσει να αντιμετωπίζει και τις περιπτώσεις Διαμαντίδη και Φώτση, καθώς οι δύο παίκτες είναι 35 και 34 ετών αντίστοιχα, είναι οι πλέον έμπειροι και αξιόπιστοι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, ωστόσο ο χρόνος συμμετοχής τους θα αρχίσει να μειώνεται αισθητά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα