«Η επιλογή μας δικαιώθηκε»

“Η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Όλοι πια παραδέχονται ότι η επιλογή μας δικαιώθηκε. Σήμερα η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της. Για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν ζει πια με δανεικά. Το πλεόνασμα επιστρέφει σ΄ αυτούς που τo έχουν πραγματικά ανάγκη. Ανοίγει, ο δρόμος για μία οριστική λύση στο πρόβλημα του χρέους. Η πατρίδα μας βγήκε στις αγορές. Ανέκτησε την εθνική της κυριαρχία. Σηματοδοτείται, το τέλος της κρίσης. Αγωνιζόμαστε ώστε οι νέοι να κοιτάζουν το μέλλον τους ξανά, με αυτοπεποίθηση. Να σταματήσουμε να κληρονομούμε τα δικά μας χρέη στα παιδιά μας. Χτίζουμε τη Νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε.

Η Ευρώπη χρειάζεται δομικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Θέλουμε να ζήσουμε σε μία Ευρώπη με ελευθερία και αξιοπρέπεια. Μία Ευρώπη αρχών και αξιών. Μόνο, η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την ευρωπαϊκή προοπτική, την πολιτική σταθερότητα, την ομαλή πορεία στο αύριο. Με τη στήριξή σας, τον αγώνα και την ψήφο σας, στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι πρώτη δύναμη. Η Δύναμη της Ελλάδας στην Ευρώπη”.

kefalogiannis-samaras

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα