Η «γηραιά κυρία» ψωνίζει από τη «βασίλισσα»

Την ευκαιρία να κλείσει σχεδόν όλες τις… τρύπες στο ρόστερ της βρήκε η Γιουβέντους, με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον ποδοσφαιριστή της, Αρτούρο Βιδάλ!

Η διοίκηση της «γηραιάς κυρίας» θα έχει συνάντηση τις αμέσως επόμενες μέρες με την αντίστοιχη της «βασίλισσας», προκειμένου να συζητήσουν τη μεταγραφή του Χιλιανού μέσου στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο σύλλογος της Ιταλίας έχει καταρτίσει μία λίστα με παίκτες της Ρεάλ, για τους οποίους ενδιαφέρεται και θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ως ανταλλάγματα για την παραχώρηση του Βιδάλ. Η λίστα αυτή απαρτίζεται από τους Αλβάρο Μοράτα, Μαρσέλο και Κοεντράο, τους οποίους η ισπανική ομάδα ενδεχομένως να μην θελήσει να διατηρήσει στο δυναμικό της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για τον Μοράτα είναι γνωστό πως οι Μαδριλένοι αναζητούν ομάδα για να τον παραχωρήσουν ωα δανεικό. Ο Μαρσέλο είναι αναπληρωματικός, άρα παραχωρείται, ενώ και ο Κοεντράο δίνεται υπό προϋποθέσεις. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και οπωσδήποτε μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα