Η απόφαση ανήκει στον Μάρκους Μπεργκ

Το… ντέρμπι μόλις ξεκίνησε! Ο Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού, καθώς είναι πολύ πιθανή η μετακίνησή του πριν ή μετά το Euro 2016 στη Γαλλία.

Τις τελευταίες ώρες, έχει ξεκινήσει μία διαρροή από το «πράσινο στρατόπεδο», ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να πάει πουθενά, ότι έχει συμβόλαιο και ότι θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας. Ο Σουηδός όντως είναι δεσμευμένος μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν έχει καταλήξει ακόμα στην απόφασή του, η οποία θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα του παρουσιάσει ο μάνατζέρ του. Με άλλα λόγια, ο ίδιος θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς υπάρχει συμφωνία με τους «πράσινους», βάσει της οποίας μπορεί να πάρει μεταγραφή όταν το θελήσει ο ίδιος.

Ποια είναι τα δεδομένα για τον διεθνή επιθετικό;

1)Με αφορμή τη συμμετοχή του στο Euro, επιδιώκει να βρει μία καλή πρόταση, από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αν δεν τη βρει, θα προτιμήσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο.

2)Το «τριφύλλι» έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Διαπιστώθηκε, όμως, ότι οι λύσεις που μπορούν να καλύψουν το κενό του Μπεργκ είναι πανάκριβες και βέβαια, εμπεριέχουν τον κίνδυνο να μην ανταποκριθούν στις προσδοκίες.

3)Σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποια δυνατή πρόταση για τον Μπεργκ, οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως μίνιμουμ απαιτήσεων το ποσό των 10 εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, ασφαλή πηγή από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, μας διαβεβαίωσε ότι υπάρχει ζήτημα με τον Σουηδό, ο οποίος θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα για το τι μέλλει γενέσθαι. Η δε ομάδα, ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα