«Η αγορά του ΠΑΟΚ δεν ήταν αυθόρμητη»

Καθόλα προγραμματισμένη κίνηση, στο πλαίσιο μιας γενικότερης πολιτικής και κοινωνικής δραστηριότητας ήταν η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο περιοδικό «CRASH» ο Ιβάν Σαββίδης!

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου του Βορρά» θεωρεί ότι μέσω της ομάδας και της απήχησης που έχει σε μία μεγάλη μερίδα του κόσμου, θα καταφέρει να φέρει πιο κοντά, σε όλα τα επίπεδα, τις δύο χώρες, ανοίγοντας νέες διόδους επικοινωνίας και συνεργασίας. Ας δούμε τι δήλωσε σχετικά με τον ΠΑΟΚ:

«Προστασία επενδύσεων είναι η αποδοτική επένδυση στο μέλλον του ΠΑΟΚ, επιτυγχάνοντας το στόχο σήμερα. Μεταξύ άλλων είναι και η δημιουργία αποτελεσματικών υποδομών στο περιβάλλον γύρω από το ποδόσφαιρο. Αποκτώντας την ΠΑΕ, το τελευταίο που σκεφτόμουν είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι πειραματικός χώρος. Αυτή η αγορά δεν ήταν αυθόρμητη. Ήταν τμήμα της πολιτικής και κοινωνικής μου δραστηριότητας, που διεξάγω στο επίπεδο των δύο χωρών, Ελλάδας και Ρωσίας. Μέρος του προγράμματός μου, που αποβλέπει στην ανύψωση του ηθικού του ελληνικού λαού στην παρούσα περίοδο της κρίσης και στην ακόμα μεγαλύτερη σύσφιξη-ολοκλήρωση της συνεργασίας των χωρών μας».

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε και στα οπαδικά αισθήματα της οικογένειάς του και του ίδιου: «Οι γιοι μου μεγαλώνουν στο πνεύμα της Ορθοδοξίας, ακριβώς αυτό που ενώνει τους Έλληνες και τους Ρώσους. Θα είμαι ευτυχής εάν θα γίνουν πολίτες του κόσμου, φορείς ρωσο-ελληνικού χαρακτήρα. Επιτέλους, έχω κατευνάσει τα αισθήματά μου, είμαι φίλαθλος μόνο του ΠΑΟΚ, αφού είναι η ομάδα μου. Θέλω η οικογένεια του ΠΑΟΚ να γίνει η οικογένειά μου. Επίσης είμαι φίλαθλος της Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Εθνικών ομάδων Ρωσίας, Ελλάδας και Βραζιλίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα