Η Ίντερ πήρε Ντοντό και Μ’ Βιλά!

Στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Ντοντό, προχώρησε η ομάδα της Ίντερ. Ο 22άχρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, για δύο χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ, είναι αποφασισμένος να ανανεώσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του και να την επαναφέρει στο γκρουπ διεκδίκησης του πρωταθλήματος, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να σπαταλήσει χρήμα σε δαπανηρές μεταγραφές, οι οποίες δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αποδώσουν ανάλογους καρπούς.

Ο Ντοντό, ή Χοσέ Ροντόλφο Πιρές Ριμπέιρο, όπως είναι το κανονικό του όνομα, θα αγωνιστεί στην Ίντερ ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2016, οπότε οι Μιλανέζοι θα έχουν την ευκαιρία να εξαγοράσουν τα δικαιώματά του και να ενεργοποιήσουν το συμβόλαιο που έχει υπογράψει μαζί τους, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2019!

Εκτός του Βραζιλιάνου μπακ, η ομάδα του Μιλάνου προχώρησε στην απόκτηση του 24άχρονου μέσου Γιάν Μ’ Βιλά από την Ρουμπίν Καζάν. Ο Μ’ Βιλά εντάχθηκε επίσης ως δανεικός στο ρόστερ της Ίντερ, ενώ στη συμφωνία έχει προβλεφθεί ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του για το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα