Η άγνωστη ιστορία του Μπλατζικόφσκι!

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει μέσα του ένας άνθρωπος… Ο ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιακούμπ Μπλατζικόφσκι, σόκαρε με την εξομολόγησή του στην εφημερίδα «Die Welt»…

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του συλλόγου της Βεστφαλίας, αποκάλυψε πως σε ηλικία 10 ετών, είδε τον πατέρα του να δολοφονεί, μπροστά στα μάτια του, τη μητέρα του! Όπως δήλωσε ο παίκτης της γερμανικής ομάδας, ήταν ένα γεγονός που άλλαξε και καθόρισε την πορεία της ζωής του. Η ομολογία του είναι πραγματικά συγκλονιστική:

«Στο βιβλίο μου αποκαλύπτω όλα όσα μου έχουν συμβεί, μεταξύ των οποίων και το ότι στα 10 μου χρόνια ήμουν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία της μητέρας μου από τον πατέρα μου! Δεν είναι εύκολο, γιατί είναι ένα γεγονός που δεν έχω ξεχάσει ποτέ και ούτε πρόκειται να ξεχάσω. Εκείνη την ημέρα η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Αλλά νομίζω πως μου έδωσε πολύ δύναμη. Είχα να αντιμετωπίσω τόσες πολλές αντιξοότητες στη ζωή μου, τις οποίες άλλοι ουδέποτε θα ήταν σε θέση να υπομείνουν. Αλλά εγώ δεν θα επιτρέψω ποτέ σε κάτι να με βάλει κάτω. Γνωρίζω ήδη ότι έχω περάσει τα χειρότερα».

Μάθημα ζωής από έναν άνθρωπο που ήρθε αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη, χάνοντας στην ουσία την παιδική του ηλικία. Η ομολογία του Μπλατζικόφσκι αποτελεί μονάχα ένα δείγμα γραφής, για όσα μπορεί να έχουν συμβεί πίσω από τη λαμπερή βιτρίνα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ιστορίες που δεν γνωρίζει κανείς και δεν φαντάζεται ότι μπορεί να έχει ζήσει ένα ίνδαλμα, για χιλιάδες οπαδούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα