Ζιλμπέρτο: “Δεν θέλω να αποχωρήσω”

Δεν έχει ακόμα σκοπό  να κρεμάσει τα παπούτσια του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, μιλώντας στο «globoesporte», αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει από την Άρσεναλ και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟ του έχει κάνει πρόταση, μετά την μεγάλη του αποχή λόγω τραυματισμού,  να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζιλμπέρτο:

«Για πρώτη φορά σε είκοσι χρόνια καριέρας είμαι χωρίς συμβόλαιο. Έχω έναν τραυματισμό στο δεξί γόνατο και είμαι ένα χρόνο εκτός. Είχα κάποια επιπλοκή στην επέμβαση και τώρα είμαι στο τελικό στάδιο. Θα ήθελα να παίξω ένα χρόνο ακόμη αλλά θέλω να είμαι έτοιμος στο 100%. Θέλω να προετοιμάσω τον εαυτό μου, όλο αυτό το καιρό κάνω προπονήσεις όχι μόνο μέσα στο γήπεδο. Ήταν σημαντικό να μάθω πράγματα εκτός του αγωνιστικού χώρου. Θα ήθελα στο μέλλον να ασχοληθώ και με αυτό το κομμάτι.

Αυτή την στιγμή έχω μια πρόταση από την Άρσεναλ για να γυρίσω μετά το ποδόσφαιρο. Όλα είναι πιθανά, με κάνει χαρούμενο αυτή η πρόταση. Οι άνθρωποι βλέπουν πως μπορείς να βοηθήσεις κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Με κάνει να θέλω να μάθω από τους άλλους, να πάρω γνώσεις και να εξελίξω το δικό μου στυλ.

Είναι πιθανό να παίξω και εδώ στην Σάντα Καταρίνα. Ακόμη δεν το έχουμε συζητήσει. Έχω κάποιες προτάσεις αλλά καμία από την Σάντα Καταρίνα. Είμαι στο τελευταίο στάδιο της επιστροφής μου και όλα είναι πιθανά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα