Ζαρντίμ: «Ας μη μας υποτιμήσει η Σίτι»

Μία από τις πιο αμφίρροπες κόντρες της φάσης των «16» είναι σίγουρα αυτή μεταξύ της Μονακό και της Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα είναι φαβορί στα χαρτιά, αλλά στο χορτάρι οι Μονεγάσκοι είναι αυτή τη στιγμή σε εκπληκτική κατάσταση.

Ο γνώριμός μας από το πέρασμά του απ’ τον Ολυμπιακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, οδηγεί τη Μονακό εκ του ασφαλούς και εν’ όψει των αναμετρήσεων με τους Άγγλους εξέφρασε την αισιοδοξία του και θύμισε σε όλους ποια ευρωπαϊκή ομάδα διαθέτει την καλύτερη επίθεση:

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μεγάλη ομάδα, πέρασε έφτασε στα ημιτελικά και έχει σπουδαίους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θέλουν να πάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μου. Η σημερινή κατάσταση των δύο ομάδων δεν θα πρέπει να μας ξεγελά, διότι δεν ξέρουμε πως θα είμαστε σε δύο μήνες. Δεν θα πρέπει να μας υποτιμήσουν, όμως. Έχουμε την καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη, έχουμε πετύχει 53 γκολ σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος. Θα πάμε χωρίς πίεση για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα