Ευχαρίστησε τους… τρεις σωματοφύλακες ο Μουρίνιο!

Τους τρεις πιστούς… σωματοφύλακες της Τσέλσι ευχαρίστησε ο μάνατζερ της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, για το γεγονός ότι εξέφρασαν την επιθυμία τους να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Οι Φρανκ Λάμπαρντ, Άσλεϊ Κόουλ και Τζον Τέρι μίλησαν στα βρετανικά ΜΜΕ και εκδήλωσαν την επιθυμία να συνεχίσουν την καριέρα τους στους «μπλε». Ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός αυτό, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του ότι πράγματι θα παραμείνουν στην ομάδα και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε και στο… δύσκολο καλοκαίρι που περιμένει την ομάδα του, καθώς θα πρέπει, όπως τόνισε, να καθίσουν με τη διοίκηση και να αναλύσουν τις ανάγκες και τους στόχους της επόμενης περιόδου…

«Για μία ακόμη φορά, οι τρεις παίκτες συνέδεσαν την καριέρα τους με την Τσέλσι. Νομίζω πως θα συνεχίσουν στην Τσέλσι. Τώρα είναι η ώρα να περιμένουμε λίγο. Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο για όλους. Για τα ΜΜΕ λόγω Μουντιάλ. Για τους παίκτες το ίδιο. Για μας, στην ομάδα, είναι μία ευκαιρία να ηρεμήσουμε και να αναλύσουμε τις προοπτικές, την αγορά και τις πιθανότητες. Θα είναι μακρύ καλοκαίρι για μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα