Επιμένει ο Γεωργέας: «Ο Λαναρής μας είπε να χάσουμε 3-0»

Στην αρχική του θέση, όπως την εξέφρασε στον ειδικό ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη, επέμεινε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Νίκος Γεωργίας, κατά την κατάθεσή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Το παιχνίδι «Ολυμπιακός – Βέροια» συνεχίζεται παρ’ ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την ημέρα διεξαγωγής του. Το «τρίτο ημίχρονο» παίχθηκε αρχικά στο γραφείο του ανακριτή και η… παράταση έχει μετατοπιστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία επανεξετάζει την υπόθεση.

Ο Νίκος Γεωργέας επανέλαβε την κατάθεσή του, λέγοντας πως ο Λαναρής ήταν εκείνος που τους ζήτησε να χάσουν με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Πιο αναλυτικά η κατάθεσή του ενώπιον της Επιτροπής:

«Στα αποδυτήρια ήταν μόνο ο προπονητής και μας έδινε οδηγίες, μας λέει πάμε να βγούμε έξω μπαίνει οι Λαναρής και μας λέει θέλω να σας πω κάτι. Μας έβαλε μέσα ξανά. Να σας πω ότι το ματς πρέπει να έρθει 3-0, μας είπε ο πρόεδρος, το άκουσαν και οι 11 παίκτες σίγουρα. Όποιος δεν θέλει μπορεί να βγει αλλαγή. Ο προπονητής δεν ήταν μέσα. Ήταν έξω, και πήγα και είπα “εγώ σε αυτό το ματς δεν παίζω”. Έχουμε ματς την άλλη αγωνιστική, θα σε βγάλω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα