Επίσημη επιβεβαίωση Φενέρ για Ντιέγκο!

Από τα πλέον αρμόδια χείλη επιβεβαιώθηκε και επισήμως η συμφωνία του Βραζιλιάνου Ντιέγκο με τη Φενέρμπαχτσέ. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας Αζίζ Γιλντιρίμ, παραδέχθηκε πως τα έχουν βρει σε όλα και ότι απομένουν οι τυπικές υπογραφές!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου παράγοντα: «Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Ρίμπας. Δεν έχουμε υπογράψει τα επίσημα συμβόλαια, καθώς δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό ακόμα. Πιθανότατα θα ενταχθεί στην ομάδα μας τον Ιούλιο. Θα είναι η μοναδική μεταγραφή που θα κάνουμε. Δεν θέλουμε κανέναν άλλον παίκτη, εκτός από αυτόν».

Ο Ντιέγκο αγωνιζόταν δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, από τη γερμανική Βόλφσμπουργκ. Τον Ιανουάριο, οι Μαδριλένοι εξαγόρασαν τα δικαιώματά του και υπέγραψαν με τον παίκτη συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας. Ως ελεύθερος πλέον, μπορούσε να διαπραγματευθεί τη μετακίνησή του στην ομάδα της αρεσκείας του. Ένας από τους συλλόγους πουν ενδιαφέρθηκε σοβαρά για την περίπτωση του Ντιέγκο, ήταν και ο Ολυμπιακός, ο οποίος, μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο άσο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα