“Επέλεξα το κόκκινο φόρεμα γιατί είχα περίοδο”

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΜΟΥ, H TZENIΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ ΕΞΗΓΕΙ

Η αλήθεια είναι ότι μία χαρά της πήγαινε το κόκκινο φόρεμα στις Χρυσές Σφαίρες. Και κανείς δεν την κατηγόρησε για αυτήν της την επιλογή. Όταν όμως μιλάμε για την Τζένιφερ Λόρενς, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν ανατροπές στη συζήτηση.

Μιλώντας στο Bazaar, για το οποίο και φωτογραφήθηκε, θέλησε να εξηγήσει πως η αρχική της επιλογή για εκείνη τη βραδιά που έπρεπε να ποζάρει στο κόκκινο χαλί ήταν άλλη. Ωστόσο, έπρεπε πάει στο plan b από τη στιγμή που είχε περίοδο και το άλλο φόρεμα ήταν πραγματικά πολύ στενό. Κι εκεί άρχισε το παραλήρημα:

“Ήταν χαλαρό στο μπροστινό μέρος. Και δεν χρειαζόταν να ρουφιέμαι. Το άλλο φόρεμα ήταν πραγματικά στενό και δεν πρόκειται να ρουφάω την μήτρα μου. Δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό”, σχολίασε η 25χρονη ηθοποιός σε έντονο ύφος. Παράλληλα εξήγησε πως όλα αυτά τα χρόνια, η μέρα των βραβείων Χρυσές Σφαίρες πέφτει πάνω στην περίοδο της. Μάλιστα…

jennifer2

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10: In this handout photo provided by NBCUniversal,   Jennifer Lawrence accepts the award for Best Actress - Motion Picture, Comedy for "Joy" onstage during the 73rd Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California.  (Photo by Paul Drinkwater/NBCUniversal via Getty Images)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα