Εντζεγκέλε: «Δείχνουμε την αξία μας»

Για ένα καλύτερο μέλλον και ένα θετικό πρωτάθλημα μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Γουίλι Εντζεγκέλε, μετά τη δεύτερη σερί νίκη στη διοργάνωση.

Ο ξένος παίκτης έκανε δηλώσεις στο «agrinio-sports»:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ, αλλά το θετικό είναι ότι δεν αποσυντονιστήκαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσε να μας κάνει κακό το γεγονός ότι δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ ακριβώς με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν μας έκανε. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Με την Κέρκυρα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα υπάρξουν πολλές μονομαχίες και θα πρέπει να τις κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες για κάτι καλό μέσα στην Κέρκυρα και γιατί όχι ακόμη και τη νίκη.

Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, ενώ δεν ήμασταν και έτοιμοι, καθώς είμαστε μια νέα ομάδα. Σιγά – σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας και αρχίζουμε να δείχνουμε την πραγματική μας αξία. Πιστεύω ότι ο Παναιτωλικό θα κάνει ένα καλό πρωτάθλημα και θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.

Για εμένα πιο σημαντικό είναι να βοηθάω να κρατηθεί το μηδέν στην άμυνα, παρά να σκοράρω, αν είναι να μας βάλουν γκολ οι αντίπαλοι. Βέβαια, είμαι χαρούμενος που σκόραρα απέναντι στην Ξάνθη, βάζοντας ένα λιθαράκι για να έρθει η νίκη. Θέλω να τους ευχαριστήσω που μας στηρίζουν και να τους υποσχεθώ ότι εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και θέλουμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα