Ενδιαφέρον Λίβερπουλ για Μανωλά

Μπορεί στον Ολυμπιακό να σχεδιάζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση, παράλληλα όμως πάντα έχουν ανοιχτές τις «κεραίες» για το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού για παίκτες της ομάδας.

Το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο αυτή τη στιγμή θεωρείται ο Κώστας Μανωλάς, καθώς το όνομά του βρίσκεται σε λίστες πολλών συλλόγων που έχουν την άνεση να προσφέρουν αρκετά λεφτά στους «ερυθρολεύκους».

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται πολύ σοβαρά για τον κεντρικό αμυντικό είναι η Λίβερπουλ, για την οποία οι Άγγλοι επαναφέρουν το ζήτημα. Οι reds έχοντας και δεδομένη την παρουσία τους στο ChampionsLeague της νέας περιόδου, έχουν αρκετά χρήματα για… ξόδεμα και η περίπτωση του Μανωλά δεν τους αφήνει αδιάφορους. Στον Ολυμπιακό από την άλλη μεριά, δεν αποκλείουν την πώληση κανενός παίκτη στην κατάλληλη τιμή και ελπίζουν ότι η παρουσία του νεαρού στο Παγκόσμιο Κύπελλο να αυξήσει ακόμα περισσότερο το κασέ.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδες της Ρωσίας, αλλά είναι μια προοπτική που δεν συγκινεί ιδιαίτερα τον ίδιο τον πρώην άσο της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα