«Ελπίζω να επενδύσει σε μένα ο ΣΕΓΑΣ»

Την προσπάθεια που καταβάλλει ο ΣΕΓΑΣ να τον στηρίξει, εκθείασε με δηλώσεις του ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης, προσθέτοντας ότι ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια και… επένδυση στο πρόσωπό του.

Ο αθλητής που έκανε την Ελλάδα περήφανη στο Σόποτ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 5,80μ., μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την προετοιμασία του, αλλά και τις σπουδές του, καθώς, για όσους δεν το γνωρίζουν, εκτός από πρωταθλητής στο στίβο, είναι και φοιτητής στο οικονομικό πανεπιστήμιο και δίνει αγώνα για την επόμενη μέρα του όμορφου ταξιδιού του στον κλασικό αθλητισμό…

«Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι μακριά και πριν από αυτό προέχουν άλλα πράγματα. Έχουμε αρκετό δρόμο και θέλουμε να πάμε καλά και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από την προηγούμενη φορά. Η ενόργανη μου έδωσε μια διευκόλυνση, αλλά σίγουρα τίποτα δεν βασίζεται πάνω σε αυτό.

Σαφώς κάποιες δυσκολίες και κάποια οικονομικά στενέματα υπάρχουν. Ο ΣΕΓΑΣ κάνει την προσπάθεια να μας βοήσει με τον καλύτερο τρόπο και τον ευχαριστώ για αυτό. Ευελπιστώ να επενδύσει τα επόμενα χρόνια στο πρόσωπο μου για το μέλλον και επόμενα χρόνια και να έχουμε μεγαλύτερες ευκολίες για την προετοιμασία μου. Επίσης κάνω μεταπτυχιακές σπουδές και στις σπουδές έχει συμβάλει σημαντικά και η βοήθεια του ιδρύματος Λάτσι με την βοήθεια του κ. Παναγόπουλου και βοηθάνε πολύ να κάνω την δουλειά μου. Κάνω μεταπτυχιακό στο οικονομικό τμήμα της Αθήνας. Το πρόγραμμα είναι πιεσμένο και από άποψη χρόνου και από άποψη κούρασης καθώς υπάρχουν και τα υποχρεωτικά μαθήματα».

Ο Κώστας Φιλιππίδης έκλεισε τις δηλώσεις του αφιερώνοντας το μετάλλιο στην οικογένειά του και στον προπονητή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα