Δυσαρέσκεια Μελισσανίδη για τα επεισόδια

Την εντονότατη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά μερίδας των οργανωμένων οπαδών εξέφρασε στο περιβάλλον του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τα έκτροπα που συνέβησαν στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, κόντρα στον Αχαρναϊκό, στο γήπεδο της Ριζούπολης, προκάλεσαν την οργή του ισχυρού άνδρα της Ένωσης, ο οποίος ναι μεν αναγνωρίζει τη στήριξη του κόσμου, όμως δεν είναι δυνατόν να ανεχθεί παραβατικές συμπεριφορές από μία μικρή μερίδα οπαδών.

Πολύ δε περισσότερο, όταν τα επεισόδια στην προκειμένη περίπτωση, προκλήθηκαν διότι ορισμένοι οπαδοί θέλησαν να εισέλθουν στις εξέδρες δίχως να πληρώσουν εισιτήριο. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά σαφώς και δεν συνάδει με τη γενικότερη προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΚ, ενώ προκαλεί μεγάλα προβλήματα, τόσο λόγω της τιμωρίας που συνεπάγεται, όσο και στην εικόνα του συλλόγου.

Για το λόγο αυτό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να αναλάβουν δράσεις, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα. Η πρώτη κίνηση θα είναι η διεξαγωγή μίας συζήτησης με τους συνδέσμους, οι οποίοι οφείλουν να είναι πιο υπεύθυνοι για τα μέλη τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα